Stackars Reidar

Varför vill inte Reidar att ex-makan ska veta om att han ligger inne?

Fick denna kommentar på inlägget om Cosmic-utbildningen. Egentligen ska ni fråga min jobbarkompis Michelle om detta för det var hon som skrev det. Dessutom står det faktiskt "ex-maken" och det gjorde det hela ännu roligare tyckte vi. Reidar har en ganska strulig hemsituation och bor nu med en fru men har alltså en ex-make. Nu tycker jag att vi ska försöka vara snälla mot Reidar. Han har faktiskt Viagra på sin läkemedelslista.
(Bara för att förtydliga vill jag påpeka att Reidar är en fiktiv patient. Skulle aldrig hänga ut en riktig patient här.)

Äppelpajmos

Sigrid var lite putt idag så jag tänkte muntra upp henne lite med att baka äppelpaj. Det funkade ända tills hon skar sig i tummen. Då blev det floder av tårar och inget plåster skulle hon ha. Pajen blev finfin. På bilden är den lite upp och ner men det vet jag inte hur man fixar.

Är på Cosmic-utbildning. Tempot är inte de...

img_0359 (MMS)

Är på Cosmic-utbildning. Tempot är inte det högsta...


Just nu på Hantverkaregatan:

Sigrid sover i soffan.
Jag muppar bredvid.

Sorry!

Hade fått en kommentar av en anonym läsare.

jaha många frågor får svar, men inget svar på frågan om du har "ingen reklam tack" på din brevlåda? Frågan är ställd i en tidigare kommentar
Ursäkta mig! Ja vi har "Ingen reklam tack" på brevlådan. Frågan var väl ställd i samband med något av Försvarsmakten-inläggen. Försvarsmaktenplanschen och brevet var adresserat till mig så de gick inte som reklam tyvärr.

Sigrid är på "hocku".

img_0355 (MMS)

Sigrid är på "hocku".


RSS 2.0